image

image

                     

HISTÒRIA DE L’OUTLET

Cada època te les seves circumstàncies, i quan els temps canvien aquestes també. Avui el grau d’informació és infinitament superior al d’anys enrera, i la persona que decideix comprar un moble ho fa amb molt més coneixement i grau d’exigència.

Ara es busca com mai la relació qualitat-preu, i pocs usuaris es fan enrere si han de posar-hi quelcom de la seva part per accedir a un bé determinat a l’hora de comprar-lo. De la mateixa manera que no fa gaire totes les gasolineres estaven ateses, avui el més normal és l’autoservei.

A l’hora de comprar un sofà, un armari, o l’habitació completa dels nens, aquesta realitat hi és present. I molt. Tant, que una família vinculada al món del moble des de fa quasi 200 anys, els Güell, decideix patrocinar un dels primers Outlets de mobles de Catalunya.

Es decideix aleshores dedicar una nau completa a aquest concepte de venda. L’equip de Disseny i Decoració s’ocupa de materialitzar la idea i crea les diferents àrees temàtiques en les que es distribueixen els articles a la venda.

Seguint la filosofia 2.0 es prepara el Premium Club de Socis, i algunes de les seccions d’aquesta pàgina reben agraïdes les aportacions en forma de trucs, suggerències i consells per a millorar la vida a la nostra llar.

Des de que es va obrir el 1820 de la primera botiga al món d’Internet... ¿quin serà el proper pas?


 


Pla Renove de Mobles / Trucs de decoració / Ofertes de mobles / Club Socis Outlet / Outlet de Mobles